Review | Afvallen met de Keto Revolutie

de keto revolutie ervaring

De trend die begon in Amerika, is nu ook overgekomen naar Nederland: het keto dieet. Dit is het geheime dieet van de Victoria’s Secret modellen en de Kardashians. Het keto dieet is één van de snelste manieren om vet te verliezen. De Keto Revolutie is een all-in-one pakket wat je gaat helpen om succesvol gewicht te verliezen, meer energie te hebben en van je suikerverslaving af te komen. En dit alles gebeurt binnen 21 dagen. Klinkt heel goed, maar werkt het ook echt? Dit is mijn ervaring met de Keto Revolutie.

Wat is het keto dieet?

Het keto dieet, ook wel het ketogeen dieet genoemd, is een dieet waarbij je zo min mogelijk koolhydraten binnenkrijgt. Koolhydraten vind je onder andere in brood, pasta, rijst, koek en snoep, maar ook in fruit en bepaalde groenten.

Het keto dieet is een extremere versie van het koolhydraat-arme dieet, waardoor je dus ook sneller vet verliest. Het is de bedoeling dat je dagelijkse calorie inname voor 60 tot 80% uit vetten bestaat.

Doordat je de natuurlijke brandstofbron van je lichaam wegneemt – koolhydraten – raakt je lichaam in ‘ketose’. Dit houdt simpelweg in dat je lichaam vet gaat verbranden om aan brandstof te komen.

Waarom is het keto dieet zo populair?

Het keto dieet is in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met epilepsie, om het aantal aanvallen te verminderen. Daarna werd duidelijk dat het dieet ook een positief effect had op mensen met diabetes type 2. Pas een tijd later kwam men erachter dat het keto dieet ook een manier is om snel af te vallen en daarnaast nog veel meer gezondheidsvoordelen heeft.

Een aantal voordelen van het keto dieet zijn:

 • Snel vet verliezen
 • Meer energie
 • Verminderd hongergevoel
 • Beter humeur
 • Betere nachtrust
 • Afvallen zonder jojo effect
 • Beter concentratievermogen

De populariteit van het keto dieet blijft stijgen en zoals je kunt lezen, is dat niet zonder reden. Het is dan ook niet gek dat zoveel bekende mensen gebruik maken van het keto dieet. Als je dit dieet op de juiste manier volgt, zal je naast gewichtsverlies nog een hoop andere voordelen ervaren.

Wat is de Keto Revolutie?

De keto Revolutie is een all-in-one pakket samengesteld door Mitchel van Duuren, wat ervoor gaat zorgen dat je snel vet verliest, meer energie krijgt en van je suikerverslaving af komt. Het is een handleiding die alle hulpmiddelen bevat die jij nodig hebt om dit dieet succesvol te gaan volgen.

Omdat het keto dieet een erg intensief dieet is, is het lastig om het op eigen houtje te gaan volgen. Wanneer je het dieet op de verkeerde manier toepast, zal je geen resultaten behalen en zal alle inspanning voor niks geweest zijn. Dit is dan ook niet aan te raden.

Inhoud van de Keto Revolutie

De Keto Revolutie is een verzameling van verschillende digitale producten die jou gaan helpen om je lichaam binnen 21 dagen te transformeren. Omdat het pakket alle informatie bevat die je nodig hebt, is het dieet voor iedereen goed te volgen en uit te voeren. Dit is de inhoud van de Keto Revolutie:

 • De Keto Revolutie Boek: In dit boek vind je alle belangrijke informatie en tips over het keto dieet.
 • Intermittent Fasting Handboek: In dit boek krijg je informatie over intermittent fasting en tips en adviezen om het succesvol toe te passen. Door intermittent fasting toe te passen zal je sneller vet verliezen en mentaal een stuk scherper zijn.
 • 21 dagen Keto Revolutie Kookboek: In het kookboek vind je maar liefst 63 keto recepten. De recepten zijn makkelijk te volgen, gezond en lekker.
 • Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes: Door middel van deze handige maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes weet je precies wat je in huis moet halen voor de keto recepten en weet je ook op welke tijden je de maaltijden het beste kunt eten.
 • Keto Revolutie Videocursus: In het pakket zit ook een videocursus met meet dan 20 video’s. Het zijn video’s van 5 tot 10 minuten en hierin word je extra begeleid bij het keto dieet. De video’s helpen je ook om gemotiveerd te blijven en dat is erg belangrijk bij dit dieet.
 • Toegang tot besloten Facebook Groep: Ook krijg je na aankoop van deze cursus toegang tot de besloten Facebook groep. Hierin worden ervaringen en resultaten gedeeld en er kunnen vragen worden gesteld die vervolgens worden beantwoord door Mitchell en zijn team.

Voor wie is de Keto Revolutie geschikt?

Het keto dieet is zeer populair door de goede resultaten die worden behaald, maar het is niet voor iedereen weggelegd. De Keto Revolutie is geschikt voor jou als je:

 • Snel gewicht wilt verliezen
 • Gezonder wilt leven
 • Meer energie wilt hebben
 • Van je suikerverslaving af wilt komen
 • Een betere spijsvertering wilt hebben

De keto Revolutie is niet geschikt voor jou als je:

 • Diabetes type 1- of nierpatiënt bent
 • Topsporter bent
 • Zwanger bent

Als 1 van bovenstaande gevallen voor jou van toepassing is, is het belangrijk om contact op te nemen met je huisarts voordat je aan het dieet begint. Handig om te weten is dat de Keto Revolutie geheel glutenvrij is. Het is dus ook geschikt voor mensen met coeliakie of een glutenintolerantie.

Keto Revolutie ervaringen

Voordat ik aan de cursus begon, heb ik eerst gekeken naar de ervaring van anderen die de Keto Revolutie volgen. Ik zag al snel veel succesverhalen en mensen die veel baat hadden bij het dieet. Ook zag ik veel lekkere recepten voorbij komen.

Veel ervaringen waren positief en een die paar negatieve ervaringen gingen met name over de eerste week. Mensen gaven aan dat het in het begin nog wat lastig kan zijn om toe te passen, maar als je hier eenmaal doorheen bent komen de resultaten vanzelf.

Enkele voorbeelden van ervaringen die ik op de Facebook pagina voorbij zag komen:

keto revolutie ervaring
keto revolutie ervaring

Op deze pagina kun je nog meer ervaringen lezen >>

Mijn ervaring met de Keto Revolutie

Mijn ervaring met de Keto Revolutie is positief. Het is echt een compleet pakket waarin alles zit wat je nodig hebt om resultaten te behalen. De informatie boeken lezen makkelijk weg en het zijn geen lange, saaie teksten. Het is allemaal zeer nuttige informatie die je helpt om het dieet te volgen en – nog belangrijker – vol te houden.

Zelf merkte ik na een week verschil in hoe ik me voelde. In week 1 voelde ik me wat lusteloos en had ik af en toe wel wat honger, maar vanaf week 2 had ik hier geen last meer van. Ik merkte vooral dat ik meer energie had en gedurende de dag geen hongergevoel meer had.

Na 3 weken tijd ben ik maar liefst 5,5 kilo afgevallen en da terwijl afvallen niet eens mijn belangrijkste doel was. Voor mij was heet vooral belangrijk om van mijn suikerverslaving af te komen en van dat lusteloze gevoel af te komen. Ik kan jullie vertellen dat dit zeker is gelukt! Ik zit een stuk beter in mijn vel en heb mijn energie weer terug. Ik ben van plan om dit nog een tijdje vol te houden en ik vind het fijn dat ik altijd kan terugvallen op de cursus. Ik heb deze cursus als zeer positief ervaren en raad hem absoluut aan!

Wat kost de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie kost normaal 97 euro, maar is nu tijdelijk verkrijgbaar voor 37 euro. Dat is maar liefst 60 euro korting.

Je hebt nu dus voor slechts 37 euro het complete Keto Revolutie pakket:

 • 3 digitale boeken
 • Maaltijdplanningen
 • Boodschappenlijstjes
 • Videocursus
 • Toegang tot een besloten Facebook groep

Er geldt een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dus mocht je geen baat hebben bij de Keto Revolutie, krijg je gewoon je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Wil jij de Keto Revolutie proberen? Ga dan snel naar de kortingspagina en profiteer van de aanbieding.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *