3 x de beste zelfbruiner voor het lichaam

beste zelfbruiner voor het lichaam

Nu het weer zomer is, lopen er genoeg mensen met een mooi kleurtje rond. Helaas is niet iedereen gezegend met een huid die snel bruin wordt. Wil je toch dat ene leuke zomerjurkje aan, maar heb je nog geen bruine benen? Of wil je er uitzien alsof je net terugkomt van een weekje Griekenland? Dan is een zelfbruiner de oplossing. Omdat er zoveel keuze is heb ik 3 x de beste zelfbruiner voor het lichaam op een rijtje gezet, die een mooie egale kleur geeft en die geen vlekken achterlaat.

Lees ook: krijg binnen 3 weken een bikini body met dit dieet

Zelfbruiner zonder vlekken

Ondanks dat de populariteit van zelfbruiners flink toeneemt in Nederland, zijn veel mensen nog bang om zelfbruiner te gebruiken. We hebben vast allemaal wel eens foto´s gezien van mensen waarbij het zelfbruinen niet helemaal goed was gegaan en ze er uiteindelijk oranje uitzagen of helemaal onder de vlekken zaten. Om je zelfbruiner aan te brengen zonder vlekken, is de manier van voorbereiding en aanbrengen erg belangrijk.

Voorbereiden: door je huid van te voren goed te scrubben, worden alle dode huidcellen verwijderd en zal de zelfbruiner egaal aanbrengen. Dit kun je het beste een dag van te voren doen. Na het scrubben breng je een verzorgende bodylotion op de huid aan. Ook scheren kun je het beste een dag van te voren doen.

Aanbrengen: door gebruik te maken van een tanning mit, zorg je ervoor dat het product gelijkmatig wordt verdeeld over het lichaam en geen strepen achterlaat. Ook voorkom je zo dat je oranje handpalmen krijgt. Daarnaast is het belangrijk dat je het product aanbrengt op een droge huid. Om vlekken op de knieën en ellebogen te voorkomen, kun je het beste beginnen met de rest van het lichaam en als laatste met de resten die nog op de tanning mit zitten over die plekken heengaan.

beste zelfbruiner voor het lichaam

De beste zelfbruiner voor het lichaam

Als je een zelfbruiner zoekt die een mooie kleur achterlaat en geen vlekken geeft, is het belangrijk dat je voor de juiste zelfbruiner kiest. Er zijn genoeg zelfbruiners op de markt die gewoon wat minder zijn qua kwaliteit, geen natuurlijke kleur geven en niet lang blijven zitten. Met onderstaande zelfbruiners zit je altijd goed.

1. Collistar Magic Drops

De Collistar Magic drops zijn druppels die je direct kunt aanbrengen op het lichaam, maar ook door je bodylotion kunt mengen voor een subtiel effect. Je kunt het aanbrengen voor het slapen en dan de hele nacht laten intrekken.

De magic drops geven niet na 1 dag een heel groot verschil, waardoor je de zelfbruiner naar je zin kunt opbouwen gedurende een aantal dagen. De zelfbruiner werkt hydraterend en maakt de huid zacht en glad.

Geschikt voor: iemand die een subtiel bruiningseffect wilt, wat je rustig naar wens kunt opbouwen.

Bondi Sands Mousse

Dit is één van de populairste zelfbruiners van het moment en dat is niet zonder reden. De mousse van Bondi Sands is gemakkelijk en streeploos aan te brengen met de bijbehorende tanning mitt. In Amerika is deze zelfbruiner razend populair en staat hij bekend als de beste zelfbruiner voor het lichaam. Je kunt dit product ook op het gezicht gebruiken, met product wat overblijft op de tanningmitt. Deze zelfbruiner is verrijkt met aloë vera en heeft een heerlijke kokosgeur.

Je laat deze zelfbruiner 1 tot 6 uur intrekken. Wanneer je net begint met zelfbruinen kun je het beste beginnen met 1 uur, om te kijken wat het resultaat is. Na gebruik heb je natuurlijk bruine kleur alsof je een weekje in de zon hebt gezeten. De Bondi Sands zelfbruiner blijft zeker 5 tot 7 dagen zitten.

Geschikt voor: iemand die zoekt naar een zelfbruiner om te smeren, die je een kleurtje geeft alsof je net op vakantie bent geweest en lang blijft zitten.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

De Natural Tanning Spray van Marc Inbane is een echte klassieker als het gaat om zelfbruiners. Dit product bestaat al erg lang en wordt door veel luxe kapperszaken, visagistes en schoonheidspecialistes verkocht.

Door de spraydop is het makkelijk om dit product aan te brengen, hij geeft geen vlekken en droogt in 10 tot 15 minuten. Het geeft een soort spray-tan effect. De meeste mensen gebruiken na het aanbrengen nog een tanning mitt om het product gelijkmatig te verdelen. Het resultaat blijft ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Geschikt voor: iemand die op zoek is naar natuurlijke zelfbruiner in spray vorm met een snelle droogtijd, die lang blijft zitten.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *