Geld verdienen met OnlyFans? Zo doe je dat

Hoe kun je geld verdienen met OnlyFans

Het veelbesproken internationale social media platform Onlyfans groeit dagelijks in populariteit. Grote Amerikaanse namen die gebruik maken van de app verdienen 100 duizenden euro’s per maand. Onze eigen Ferry Doedens verdient al ruim 30.000 euro per maand, terwijl hij slechts een aantal weken op de app zit. Maar wat is onlyfans nu precies? En hoe kun je geld verdienen met OnlyFans?

Wat is OnlyFans?

OnlyFans is een social media platform waar mensen kunnen betalen om exclusieve beelden van iemand te zien. Dit doen ze door te betalen via een maandelijks lidmaatschap. Na betaling hebben ze toegang tot het account van de persoon waarvan ze graag meer content willen zien. Deze persoon kan zelf de hoogte van het maandelijkse tarief instellen en zelf bepalen wat hij of zij plaatst. 

De content die op OnlyFans staat is heel uiteenlopend. Van fitness coaching tot beautyvlogs. Maar waar het voornamelijk om gaat zijn foto’s, video’s en livestreams die seksueel getint zijn. Sommige OnlyFans gebruikers gaan helemaal naakt, terwijl andere alleen uitdagende foto’s plaatsen. Het wordt veel gebruikt door influencers en celebrities omdat zij al een grote groep volgers op andere kanalen hebben, die ze gemakkelijk mee kunnen nemen naar de app. Voor hen is het een makkelijke manier om snel extra geld te verdienen. 

Om gebruik te maken van de app, dien je 18 jaar oud te zijn. 

Hoe kun je geld verdienen met OnlyFans?

Hoe kun je geld verdienen op Onlyfans?

Om geld te verdienen met OnlyFans, heb je niet per se een hele grote following nodig. Een grote groep volgers maakt het alleen iets makkelijker om snel geld te verdienen. Als je erover nadenkt om te starten met OnlyFans, bedenk dan eerst wat voor content je wilt plaatsen. Vervolgens stel je een maandelijks tarief in en daarna is het van belang dat je je account op verschillende social media platformen gaat delen. Je moet zorgen dat mensen op jouw account terecht komen. 

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen op Onlyfans

  • maandelijks lidmaatschap
  • DM’s (door op persoonlijke aanvragen in te gaan kun je daar extra geld mee verdienen) 
  • Fooi (fans kunnen ook fooi geven) 
  • Livestream (via de livestream kunnen mensen ook extra betalen) 

Hoe veel kun je verdienen met OnlyFans

Hoe veel je kunt verdienen met OnlyFans is heel uiteenlopend. Je bepaalt zelf wat je vraagt en wat je plaatst, dus je hebt het zelf volledig in de hand. Het moeilijkste is om volgers te krijgen en je account interessant te houden. Wanneer de eerste paar maandelijkse betalers binnen zijn, komt de rest vaak vanzelf. 

Voorbeeld

Stel je vraagt 20 euro per maand om mensen toegang te geven tot je account. Dan heb je maar 10 volgers nodig om al 200 euro per maand te verdienen en maar 50 volgers om 1000 euro te verdienen. Daarnaast verdien je dan ook nog extra aan fooi en persoonlijke berichten. Je houdt zelf 80% van de inkomsten over en OnlyFans pakt een percentage van 20%. 

Tips voor meer volgers op OnlyFans

Aangezien volgers krijgen op OnlyFans één van de grootste uitdagingen is, kun je deze tips wel gebruiken.

Promoten

Een handige manier om meer volgers te krijgen op OnlyFans, is om je volgers van andere kanalen naar je OnlyFans te sturen. Zorg dus dat je ook op bijvoorbeeld Instagram of twitter een following opbouwt. Gebruik de juiste hashtags of zorg dat grote accounts je een keer delen. Zo krijg je er weer nieuwe volgers bij. 

Consistentie

Zorg ervoor dat je consistent blijft. Je volgers willen weten wat ze krijgen en wanneer ze dat krijgen. Door bijvoorbeeld op vaste dagen te posten, zorg je voor vertrouwen bij je volgers en zo blijf je ook interessant. 

Kwaliteit

Er zitten al veel gebruikers op Onlyfans, dus is het van belang dat je eruit springt. Maak mooie foto’s van goede kwaliteit en zorg dat je opvalt. Geef mensen een reden om jou te willen volgen en betalen. 

De risico’s van OnlyFans

Door de maandelijkse lidmaatschappen en afgeschermde accounts, hebben mensen onterecht het idee dat hun beelden veilig zijn. Mensen vergeten dat er gewoon screenshots gemaakt kunnen worden en deze vervolgens gedeeld kunnen worden met de rest van de wereld. Het is niet de bedoeling dat dat gebeurt, maar het gebeurt wel. Denk dus goed na over de gevolgen voordat je begint met OnlyFans. 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *