Review | Maybelline Instant Age Rewind concealer

Maybelline Instant Age Rewind concealer

Één van de meest besproken concealers aller tijden is toch wel de Maybelline Instant Age Rewind concealer. Al jaren is deze concealer wereldwijd razend populair en iedereen was dan ook nogal teleurgesteld toen hij in Nederland uit de schappen werd gehaald. Gelukkig is hij inmiddels al weer een tijdje verkrijgbaar en komen er steeds meer kleuren bij. Ik ben al lang een trouwe fan van de Catrice Liquid Camouflage concealer, maar toen deze op was heb ik besloten de Maybelline concealer een keer uit te proberen.

Lees ook: De lipstick waar iedereen het over heeft

Maybelline instant age rewind concealer

De Maybelline Instant Anti Age Rewind Concealer is een zachte, crème-achtige en goed dekkende concealer. Je kunt hem gewoon gebruiken als concealer of je kunt er je gezicht mee shapen als je een donkere kleur gebruikt. De ingebouwde applicatie spons maakt het makkelijk om de concealer aan te brengen. 

Het gojibesextract in deze concealer, zorgt ervoor dat de huid onder je ogen gehydrateerd wordt. Dit voorkomt dat de concealer de huid uitdroogt en in de lijntjes gaat zitten. De haloxyl in het product zorgt ervoor dat donkere kringen geneutraliseerd worden.

Kleuren

Ik vond het best lastig om in de winkel een kleur uit te kiezen. Ze hadden geen testers en weinig kleuren op voorraad. Ik heb de concealer aangeschaft in de kleuren Ivory en Nude. Bij het aanbrengen zag ik dat de kleur nude te donker voor me was. Ivory is precies goed. 

Maybelline Instant Age Rewind swatches

Gebruik

De concealer heeft aan de bovenkant een spons applicator waarmee je de concealer kan aanbrengen. Door aan het rode gedeelte onder de spons te draaien komt het product er doorheen (dit kan even duren).  Vervolgens kun je hem met het sponsje aanbrengen onder je ogen. Ik gebruik mijn vingers om de concealer daarna uit te smeren.

Maybelline Instant Age Rewind concealer

Mijn mening

Ik heb deze concealer tot nu toe iedere dag gebruikt en ik kan wel zeggen dat ik fan ben. Normaal gaat een concealer altijd in mijn lijntjes zitten, maar daar heb ik met dit product absoluut geen last van. Het sponsje werkt fijner dan ik had verwacht. Wel merkte ik al snel dat je niet bij iedere keer dat je hem gebruikt hoeft te draaien voor extra product. Er blijft na gebruik namelijk nog product in het sponsje zitten waardoor je hem de volgende keer nog kan gebruiken zonder eraan te draaien. De houdbaarheid van de concealer is goed. Hij blijft de hele dag mooi op zijn plek zitten en verandert niet van kleur. Voor de prijs van €12,95 hoef je het niet te laten. Dit is hij 100% waard. Ik zou deze concealer zeker opnieuw kopen. 

De Maybelline Instant Age Rewind concealer kun je hier bestellen.

Maybelline Instant Age Rewind concealer review
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *