Review | NYBF The Purifying cleanser

NYBF cleanser

Met mijn gevoelige huid is het best een uitdaging om een geschikte cleanser voor mijn gezicht te vinden. Ik heb al een aantal cleansers geprobeerd waar mijn huid slecht op reageerde. Mijn huid werd droog of ik kreeg rode vlekken en bultjes in mijn gezicht. Nu ontdekte ik een tijdje geleden het merk NYBF. Op de site van NYBF zag ik deze purifying cleanser die geschikt is voor alle huidtypes en ik was er meteen nieuwsgierig naar. Ik heb hem besteld en een tijdje uitgeprobeerd. Ik kan je vast vertellen dat ik er heel enthousiast over ben. Wil je weten waarom? Lees snel verder.

Lees ook: Dit zegt de plek van je puistje over je gezondheid

NYBF

NYBF is opgericht door Kathleen Vael. In haar zoektocht naar de juiste huidverzorging kwam ze tot de conclusie dat waar ze naar op zoek was simpelweg niet bestond of te duur was. Vervolgens heeft ze het zelf op de markt gebracht. In de huidverzorging van NYBF zitten bewezen effectieve ingrediënten in hoge concentraties. Verder bevatten de producten geen parfum, parabenen of andere schadelijke stoffen. NYBF biedt kwalitatief hoogstaande producten die zichtbaar resultaat geven en effectief werken tegen huidveroudering.

NYBF The purifying cleanser​

The Purifying cleanser is de beste basis voor een gezonde gezichtsverzorging. Het is een milde cleanser die de huid reinigt zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten of uit te drogen.  De formule met macadamia olie voelt comfortabel aan en bereidt de huid voor om de werkzame stoffen van de rest van de gezichtsverzorging optimaal te ontvangen. Deze cleanser verfijnt de huidstructuur, werkt hydraterend, voorkomt huidirritaties, werkt anti-bacterieel, gaat puistjes tegen en is ook geschikt voor de ogen. Klinkt veelbelovend.

Ingrediënten​

Brassica campestris seed oil, brassica napus seed oil, glycerin, aqua, macadamia ternifolia seed oil, sucrose laurate, tocopherol, hydrolyzed pearl

Gebruik

Op de site van NYBF kun je vinden hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Ik heb de cleanser gebruikt zoals op de site vermeld staat. Ik gebruik hem in de ochtend en in de avond.  In de ochtend maak ik mijn gezicht eerst een beetje vochtig en breng dan de cleanser aan. Het product schuimt niet maar verandert in een soort melkachtige substantie als het in aanraking komt met water. Ik masseer de cleanser in op mijn gezicht, spoel het af met lauwwarm water.

In de avond gebruik ik hem twee keer. Eerst breng ik de cleanser aan op de droge huid en masseer ik hem in tot de gel bijna vloeibaar is. Dan voeg ik wat water toe en masseer ik het product verder in. Vervolgens spoel ik het weer af met lauwwarm water en daarna herhaal ik deze stappen op een vochtige huid.

Mijn mening

Ik heb het product nu al een tijdje gebruikt en ik ben er erg tevreden over. Mijn huid voelt niet droog aan na het reinigen en ik heb er geen puistjes of vlekjes door gekregen. Sterker nog, mijn huid lijkt wel beter dan voorheen! Mijn huid voelt zacht en verzorgt aan na het reinigen met deze cleanser. Verder vind ik het ook prettig dat het product geurloos is. Je betaalt € 29,95 voor een tube van 250 ml. Dit is redelijk prijzig maar door de inhoud van het product vind ik dit het bedrag wel waard. Je hebt er weinig van nodig en je kan er vrij lang mee doen. Ook is hij verkrijgbaar in een tube van 50 ml. Deze kost € 7,95. Ik kan inmiddels niet meer zonder dit product, dus wanneer mijn tube op is schaf ik hem direct opnieuw aan. Door deze cleanser ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de andere producten van NYBF. Deze zal ik zeker een keer gaan uitproberen.

Wil je deze cleanser zelf ook proberen? Je kunt hem hier kopen.

Bron: https://www.nybf.nl/

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *