Review: Clarins zelfbruiner voor het gezicht

Clarins zelfbruiner gezicht review

Jammer genoeg ben ik niet een persoon die snel bruin wordt in de zon. Vooral mijn gezicht blijft altijd witter dan de rest van mijn lichaam. Ik heb al heel wat zelfbruiners uitgeprobeerd, met en zonder succes. Ik heb regelmatig onder de vlekken of bultjes gezeten en ik ben zelfs een keer echt oranje geweest. Omdat ik geen voorstander ben van de zonnebank, ging mijn zoektocht verder en kwam ik uit bij de Clarins Addition Concentré Eclat. Dit is een zelfbruiner speciaal voor het gezicht (er is ook een versie voor het lichaam) die een subtiel resultaat geeft, die je zelf kunt opbouwen. Dit leek voor mij dus een veilige keuze en ik besloot hem uit te proberen. Inmiddels ben ik al heel lang fan van dit product. De reden daarvan ga ik je vertellen in deze review over de Clarins zelfbruiner voor het gezicht.

Lees ook: dit zijn de 10 lekkerste geurtjes voor vrouwen

Clarins Addition Concentré Eclat

De Clarins Addition Concentré Eclat is een product waarmee je op een eenvoudige en veilige manier een mooi kleurtje krijgt. Het is de bedoeling dat je druppels van dit product met je dag- of nachtverzorging mengt, voor een mooie, natuurlijke en egale teint. Je kunt de kleur opbouwen door de dit een paar dagen te herhalen.

Gebruik

Ik gebruik het zelf meestal voordat ik ga slapen, maar in principe kun je het ook in de ochtend gebruiken. Je mengt je dag- of nachtverzorging in je handpalm met de druppels van Clarins. Vervolgens breng je dit gelijkmatig aan op je gezicht en in je nek. Vergeet hierna vooral niet je handen te wassen, anders krijg je bruine handpalmen. Het aantal druppels is afhankelijk van het resultaat dat je wilt halen. Ik doe meestal de eerste dag 3 druppels, de dag erna 2 en daarna hou ik het bij met 1 of 2 druppels per dag.

Mijn mening

Zoals ik in de inleiding al een beetje had verklapt, ben ik heel blij met dit product. Dit is het eerste en enige product waarvan ik geen vlekken of bultjes krijg. Ook geeft de Clarins Addition Concentré Eclat een mooie, natuurlijke bruine kleur. Het is geen oranje kleur, die sommige zelfbruiners hebben. Het resultaat is makkelijk op te bouwen en bij te houden. Ik krijg regelmatig de vraag of ik onder de zonnebank ben geweest als ik dit product heb gebruikt. Ik gebruik in de zomer ook vaak de variant voor het lichaam. Deze meng ik door mijn bodylotion en ook dit geeft een erg mooi resultaat, zonder vlekken. Ik ben erg tevreden over deze zelfbruiner van Clarins en ik gebruik hem wekelijks. Het flesje lijkt klein, maar ik doe er zeker 3 tot 4 maanden mee. Als je op zoek bent naar een goede zelfbruiner die een mooi kleurtje geeft, raad ik je dit product zeker aan. Op de onderstaande foto zie je het resultaat na 2 dagen.

De Clarins Addition Concentré Eclat (gezicht) kun je hier kopen.

De variant voor het lichaam kun je hier kopen.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *