Review | NYBF gezichtsverzorging

NYBF review

Een paar weken geleden schreef ik een review over mijn favoriete cleanser van het merk NYBF. Daarin vertelde ik dat ik heel tevreden was over het product en dat ik benieuwd was naar de andere producten van het merk. NYBF heeft me 2 producten opgestuurd om eens uit te gaan proberen. The Eye & Face Treatment en The Activating Rich Cream. Ik heb ze een tijdje getest en in dit artikel ga ik jullie vertellen wat ik ervan vind.

Lees ook: top 10 parfum voor dames

NYBF

NYBF is opgericht door Kathleen Vael. In haar zoektocht naar de juiste huidverzorging kwam ze tot de conclusie dat waar ze naar op zoek was simpelweg niet bestond of te duur was. Vervolgens heeft ze het zelf op de markt gebracht. In de huidverzorging van NYBF zitten bewezen effectieve ingrediënten in hoge concentraties. Verder bevatten de producten geen parfum, parabenen of andere schadelijke stoffen. NYBF biedt kwalitatief hoogstaande producten die zichtbaar resultaat geven en effectief werken tegen huidveroudering.

The 24/7 Eye & Face Treatment

The 24/7 Eye & Face Treatment is een snel intrekkende, lichte emulsie, waarin de dagelijkse dosis vitaminen en mineralen verwerkt zitten. Daarnaast bevat dit product parelpoeder, antioxidanten, een uitgebreid algencomplex en frambozenzaadolie. De matterende formule egaliseert de huid, verkleint de poriën, vervaagt vlekken en verkleuringen en zorgt ervoor dat de huid de hele dag gehydrateerd blijft. The 24/7 Eye & Face Treatment is daarom ook zeer geschikt om te gebruiken als primer voor onder je make-up. Dit product is geschikt voor alle huidtypen.

NYBF Eye & Face treatment

Ingrediënten

Gebruik

Je brengt een dun laagje van de Eye & Face Treatment aan op een gereinigde en droge huid. Je kunt de Eye & Face Treatment gebruiken als dag- en nachtcrème. Voor de rijpere en droge huid wordt geadviseerd om The Activating Rich Cream te gebruiken als nachtcrème.

The Activating Rich Cream

The Activating Rich Cream heeft een fluweelzachte formule met een hoge dosering vitamine C en Niacinamide, die in samenwerking met vitamine A en E de huid actief aanzetten tot verjonging. Door de huideigen en rustgevende ingrediënten in combinatie met de actieve werkzame stoffen, krijgt de huid een boost en wordt voelbaar zachter, steviger en elastischer. De niacinamide exfolieert de huid op een milde manier en reguleert de talgproductie. Daarnaast heeft dit ingrediënt een kalmerende en ontstekingsremmende werking, waardoor hij onzuiverheden voorkomt en herstelt. Dit product is geschikt voor alle huidtypen.

NYBF The activating rich cream

Ingrediënten

Gebruik

The Activating Rich Cream kan worden aangebracht op een schone en droge huid. Het product is ook geschikt voor de huid rondom de ogen. Ik gebruik hem zelf in combinatie met The Hyaluronic Water voor extra hydratatie. Die breng ik als eerste aan.

Mijn mening

The 24/7 Eye & Face Treatment: Dit product heeft me positief verrast. Omdat ik een vochtarme huid heb, zijn de lichte emulsies meestal niet voedend genoeg voor mijn huid. Wanneer ik dan mijn make-up aanbreng, komen er droge velletjes doorheen en ziet het er niet mooi uit. Daar heb ik bij dit product geen last van. De dunne emulsie trekt snel in, maar laat mijn huid wel gehydrateerd achter. Mijn make-up brengt erg mooi en egaal aan en blijft de hele dag op zijn plek. Mijn gevoelige huid reageert goed op dit product. Ik krijg geen last van onzuiverheden of huidirritatie.

The Activating Rich Cream: Ook over dit product ben ik erg te spreken. Vaak vind ik hele voedende crèmes een beetje spannend om te gebruiken, omdat dit bij mij vaak voor onzuiverheden zorgt. Maar wederom geldt dat niet voor dit product. Mijn huid voelt na gebruik gehydrateerd en zacht aan. Hij trekt niet helemaal in, maar dit vind ik voor een nachtcrème juist een pluspunt. Als ik wakker word ziet mijn huid er fris en verzorgd uit en heb ik geen last meer van droge velletjes.

Ik merk dat de combinatie van deze producten heeft gezorgd voor een zichtbare verbetering van mijn huid. Mijn huid heeft een gezonde glow en ik heb vrijwel geen last meer van onzuiverheden of een droge huid. Daarnaast komen de producten in een tube, wat ik een groot voordeel vind. Ik ben heel erg tevreden over beide producten van NYBF en ik zou ze zeker opnieuw aanschaffen.

The 24/7 Eye & Face Treatment en The Activating Rich Cream zijn nu tijdelijk als duo verkrijgbaar met maar liefst 50% korting. Je kunt de producten hier bestellen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *