Zie je vaak 11:11 voorbij komen? Dit is wat het betekent

Wat betekent het als je vaak 11:11 voorbij ziet komen

Overal waar je kijkt zie je ineens 11:11 voorbij komen. Bijvoorbeeld op de klok, als bedrag of als datum. Eerst dacht je er niks bij, maar nu gebeurt het zo vaak dat het begint op te vallen. Iedere keer krijg je weer een kleine rilling als je het getal ziet staan. Onbewust krijg je het gevoel dat het iets moet betekenen, maar je weet niet zo goed wat. Dat onderbewuste gevoel heeft je hier naartoe gestuurd. Het is geen toeval dat je constant wordt geconfronteerd met dit getal. Wat betekent het als je vaak 11:11 voorbij ziet komen? Ik ga het je vertellen. 

Lees ook: wat is de wet van aantrekking en hoe werkt het?

De betekenis van getallen

Dankzij de ontdekkingen van Pythagoras over de wereld, is het systeem van numerologie ontwikkeld. Nummers zijn een universele taal. Ze zijn een krachtige manier voor het Universum om met ons te communiceren in de fysieke wereld.

Het is afhankelijk van hoe je zelf naar dit soort dingen kijkt. Of je het nu het universum, engelen, God of bronenergie noemt, volgens de numerologie zijn de getallen die verschijnen een teken uit een ander rijk. 

Voor veel mensen zal dit in het begin wellicht wat zweverig klinken, maar iedereen zal in zijn/haar leven een keer zo’n teken tegenkomen. Door je te confronteren met deze tekenen, word je eigenlijk gedwongen om je ogen te openen voor de spirituele tekenen om je heen. Je kunt ze niet negeren. 

de betekenis van 1111

De betekenis van 11:11

In de numerologie wordt nummer 11 gezien als ‘the master number’. Een meestergetal is een spiritueel tweecijferig getal waarvan wordt aangenomen dat het is afgestemd op hogere rijken en dimensies. Het is een manier van het universum om je een teken te geven. 

Wanneer ze aan elkaar worden gekoppeld, is 11:11 een duidelijke boodschap van het universum om je bewust te worden van iets. Het zien van 11:11 is een heel goed teken! Er begint een tijd waarin je een grote spirituele groei zult doormaken.

Wat betekent het als je vaak 11:11 voorbij ziet komen

Wat betekent het als je vaak 11:11 voorbij ziet komen? 

Wanneer je 1111 ziet, besteed dan aandacht aan waar je net over aan het denken was of wat er om je heen gebeurt. 11:11 kan soms een teken zijn om aandacht te besteden aan je gedachten. Je gedachten kunnen namelijk leiden tot manifestaties. Dingen bereiken die je altijd al hebt gewild. 

Als je vaak 11:11 ziet probeert het universum je te vertellen dat je op de goede weg bent. Dit is het perfecte moment voor jou om dingen te manifesteren. Denk aan dingen die je wilt bereiken en de kans is groot dat goede dingen jouw kant op komen. 

Heb je ergens lang en hard voor gewerkt zonder resultaat? Dan probeert het universum je nu te vertellen dat je harde werken beloont gaat worden. 

Liefde en 11:11

Wanneer je regelmatig 1111 tegenkomt, kan dit ook een positief teken zijn voor je liefdesleven. Het kan namelijk betekenen dat je dichtbij het vinden van je twin flame bent. 

Een twin flame, of in het Nederlands Tweelingvlam, is letterlijk je andere helft. Het is iemand waarmee je een bijzondere connectie hebt die je niet kan omschrijven. Jullie hebben geen woorden nodig om met elkaar te communiceren. Wat een tweelingvlam precies inhoudt lees je hier

Wat betekent 1111

Het zien van 1111 kan het begin zijn van een spirituele ontwikkeling die je gaat doormaken. Wees dan ook blij dat dit gebeurt! Je gaat open staan voor alles wat te maken heeft met spiritualiteit en zelfontwikkeling. Je ogen worden geopend en je komt erachter dat er meer is dan je altijd hebt gedacht.

Boeken tip:

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *